Nyitólap»Gyakran ismételt kérdések...

Gyakran ismételt kérdések


Az alábbiakban megpróbálunk a leggyakrabban felmerülő kérdésekre válaszolni. Amennyiben kérdésére nem talál választ az alábbiakban, kérjük keressen minket e-mailben vagy telefonon.


Miért jobb a Vivaldi harmonikaajtó mint a többi?
A panel vastagsága, anyagminősége, az élethű fa mintázat, és az ajtó csöndes járása teszi a Vivaldit a legjobbá a harmonikaajtók között. A Vivaldi ajtók ISO minősítéssel rendelkeznek.

Hol gyártják a Vivaldi harmonikaajtókat?
A Vivaldi harmonikaajtókat Tajvanban gyártják 1975 óta.

Lehet-e utánvéttel rendelni?
Igen, viszont a szállítási díj magasabb ebben az esetben.

Lehet-e e-mailban rendelni, vagy muszáj a honlapon keresztül?
Rendelni bármilyen módon lehetséges, a honlapunkon keresztül, e-mailben, telefonon vagy SMS-ben is, csak meg kell adnia a termék nevét, színét és darabszámát. Amennyiben nem személyes átvétellel rendel, fontos még a szállítási név és cím megadása is.

Lehet-e a bemutatótermükben személyesen kiválasztani az ajtó típusát és színét, és megvásárolni?
Igen, bemutatótermünkben meg is vásárolhatja a kiválasztott típusú és színű ajtót, ha az raktáron van. Ha éppen nincs raktáron az adott színen, akkor is fel tudjuk venni a rendelést, és ahogy raktárunkba érkezik, jelezzük, hogy átvehető, vagy kiszállítjuk. Raktárunk a hét minden napján bármilyen időpontban látogatható, de csak előzetes időpontegyeztetés után.

Vállalnak beszerelést is?
Igen, telephelyünk (Ócsa) 80 km-es körzetében vállaljuk harmonikaajtóink felszerelést. Kérem kattintson a Felszerelés menüpontra további információért.

Vállalnak méretre vágást is?
Csak abban az esetben végzünk ilyet, ha az ajtó felszerelésével minket bíz meg, önmagában csak az ajtó méretre vágását nem tudjuk vállani.

Vállalnak panel kivételét a rendelt ajtóból, vagy kiegészítő panel berakását is?
Igen, internetes rendelés esetén mindkettő lehetséges, azonban bemutatótermi (azonnali) rendelés esetén egyik sem. A paneleket díjmentesen kiszereljük, és összeszereljük egymással a megmaradó ajtófeleket, ha ezt a megjegyzés rovatkban kéri megrendelésekor. Kiegészítő panel beszerelésének ára 1000 Ft / panel. Fontos, hogy kiegészítő panel beszerelése vagy panel kivétele esetén a rendelés nem mondható vissza, mert az ajtó egyedi készítésűnek számít.

Kérhető balról jobbra vagy jobbról balra nyíló ajtó is?
Minden ajtónk balról jobbra és jobbról balra nyíló is lehet, ez csak az ajtó felszerelésétől függ.

Gyártanak-e egyedi magasságra is ajtókat? Lehet-e 203 cm-nél magasabb ajtót rendelni?
Sanos nem. Ajtóink standard magasságúak, a szélességük gyakorlatilag korlátlanul növelhető kiegészítő panelekkel (kivéve az Alfa ajtó), a magasságot csak csökkenteni lehet méretre vágással, növelni nem lehet.

Mi a tennivaló, ha az ajtó színe mégsem olyan, amilyet szerettem volna?
Ha a harmonika ajtó eredeti gyári csomagolása bontatlan, akkor bármikor, időkorlát nélkül vissza lehet küldeni, és küldünk helyette másikat másik színben. A termék visszaküldési költségét a vevő fizeti. A harmonika ajtó átlátszó csomagolása lehetővé teszi hogy a vevő még a kicsomagolás előtt lássa az ajtó panel színét.

Mi a tennivaló, ha a vásárlás után meggondolom magam, és mégsem kérem az ajtót?
Ha a harmonika ajtó eredeti gyári csomagolása bontatlan, akkor 14 napon belül vissza lehet küldeni, és a termék árát visszatérítjük (visszautaljuk vagy visszaküldjük postai utalvánnyal), levonva belőle a termék visszaküldési költségét.

Mi a tennivaló, ha a gyári fólia eltávolítása után meggondolom magam, és mégsem kérem az ajtót?
Sajnos ebben az esetben nem tudunk tenni semmit.

Mi a tennivaló, ha az ajtót látható sérüléssel hozza ki a futár?
Meg kell vizsgálni a sérülés jellegét: ha csak a csomagolás (kartondoboz) sérült, de maga az ajtó nem, akkor nincs semmi gond, nyugodtan vegye át az árut. Amennyiben a sérülés mélyebb és az ajtó is sérült, akkor ne vegye át az árut, hanem jegyzőkönyv felvétele mellett küldje vissza a feladónak. Mi pedig küldünk helyette másikat, és a kárt rendezzük a futárral.

Mi a tennivaló, ha az ajtón sérülést találok kicsomagolás után?
Ez rendkívül ritka eset, de nem lehet teljesen kizárni. Ebben az esetben cserealkatrészt kell igényelni tőlünk, természetesen garanciálisan. Ehhez kérjük, fényképezze le az ajtó hibás alkatrészét, hogy a hiba oka látszódjon a képen, és küldje el e-mailben egy rövid hibaleírással az info@harmonika-ajto.hu címre a vevő adataival és a vásárlás dátumával együtt, és mi a lehető leghamarabb küldjük Önnek a cserealkatrészeket, térítésmentesen.

dekoráció dekoráció dekoráció dekoráció dekoráció dekoráció