Nyitólap»Fizetés és átvétel...

Fizetési és átvételi lehetőségek


Raktári fizetés és átvétel: díjmentes

  » Raktárunk címe: 2364 Ócsa, Kiss Ernő utca 6/B.
  » Átvétel a hét minden napján lehetséges 0-24 óráig, de csak előzetes egyeztetéssel e-mailen vagy telefonon!
  » Fizetés csak készpénzben lehetséges!
  » E-mail: info@harmonika-ajto.hu
  » Telefon: +36-30-381-0142

Házhoz szállítás: 0-2000 Ft

  » Egységes áron Magyarország egész területén
  » A csomag feladása a megrendelést követő 12-48 órán belül történik.
  » A házhoz szállítást futárunk általában a feladást követő munkanapon teljesíti. A futár a kiszállítás napjának reggelén értesítést küld a címzettnek e-mailben, mely tartalmazza a sofőr telefonszámát és a tervezett kiszállítási időpontot egy adott időintervallumban.
  » Budapesten és Pest megyében webáruházunk saját eszközzel is végez kiszállítást. A kiszállítás időpontját előzetesen egyeztetjük telefonon vagy e-mailen a címzettel.
 • Bankkártyás fizetés: kiszállítási díj 2000 Ft / rendelés
 • Banki átutalás: kiszállítási díj 2000 Ft / rendelés
 • Utánvét: kiszállítási díj 2000 Ft / rendelés
 • 100.000 Ft feletti vásárlás esetén: a kiszállítás díjmentes

Átvételkor a darabszám és sérülésmentesség ellenőrzése


Bár webáruházunk mindent megtesz a pontos teljesítés érdekében, kérjük, hogy a kiszállított termék darabszámát illetve csomagolás sérülésmentességét ellenőrizze átvételkor a futár előtt.

  » Amennyiben darabszámeltérést tapasztal, kérje jegyzőkönyv felvételét a futárral vagy a kiszállítást végző kollégánkkal, de ha lehetséges vegye át a terméket és a számlán szereplő összeget fizesse ki a futárnak. A felvett jegyzőkönyv alapján webáruházunk ingyenes kiszállítással a lehető leghamarabb pótolja az esetlegesen lemaradt terméket.

  » A termék csomagolásán látható sérülés esetén kérjük vizsgálja meg, akár a futárral együtt, hogy csak a csomagolás (karton, hungarocell stb.) sérült-e, vagy a sérülés kiterjed a termékre is. Ha csak a csomagolás, vagy a terméket védő anyag sérült, kérjük vegye át a terméket és a számlán szereplő összeget fizesse ki a futárnak.

  » Amennyiben a sérülés kiterjed a termékre is, kérje jegyzőkönyv felvételét a futárral vagy a kiszállítást végző kollégánkkal, és ne vegye át a csomagot!

Elállás és csere


  » A vásárlástól való elállás a távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) kormányrendelet szabályozása szerint lehetőséges, azaz a fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 munkanapon belül indoklás nélkül visszaléphet a vásárlástól, amennyiben az átvett termék eredeti gyári nejlon csomagolása nem lett kibontva, azaz a gyári nejlon fólia az átvételkor meglévő állapotú. A gyári nejlon csomagolás az a nejlon fólia, amely közvetlenül a terméket veszi körül, azaz a legbelső csomagolóréteg. A bizonyos esetekben alkalmazott külső nejlon védőfólia, illetve a karon doboz vagy karton csomagoló anyag kibontása nem jelenti az elállási jog elvesztését. Ebben az esetben a csomag visszaszállításáról is gondoskodunk, és a termék árát - a visszaszállítás díját levonva - visszautaljuk a vevőnek.

  » A termék utólagos cseréje is lehetséges, akár más színűre, vagy akár más típusúra, hasonló feltételekkel, mint az elállás esetén, azaz amennyiben az eredeti gyári csomagolás nem lett kibontva. Kérjük tehát, hogy mielőtt a legbelső gyári nejlon fóliát felvágná, győződjön meg, hogy a termék az Önnek megfelelő színű és típusú-e. Ha nem, jelezze felénk, és mi ebben az esetben is gonoskodunk az eredeti termék visszaszállításáról és az új kiszállításáról, és csak a két termék árkülönbségét kell rendeznük egymással, figyelembe véve a felmerült plusz kiszállítás és visszaszállítás díját.

Termékgarancia


Ajtóinkra általunk vállalt garancia időtartama:

 • Alfa harmonikaajtó: 2 év
 • Pioneer harmonikaajtó: 2 év
 • Pioneer Glass harmonikaajtó: 2 év
 • Accordion harmonikaajtó: 3 év
 • Vera harmonikaajtó: 4 év
 • Crystalline harmonikaajtók: 4 év
 • Silver harmonikaajtók: 4 év
dekoráció dekoráció dekoráció dekoráció dekoráció dekoráció